Letní škola kariérového poradenství – poprvé československy!

Srdečně zveme všechny zájemce k účasti na Letní škole kariérového pordaenství. Tato již tradiční akce slovenského Združenia pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry se poprvé otevírá také českým zájemcům – členům i nečlenům SKPKR.

Letní škola KP proběhne 8.-9. června 2019 v Pezinku (www.vinarskydom.sk) a její program je koncipovaný s důrazem na rozvoj praktických dovedností poradce. Věříme, že bude přínosem pro zkušené i začínající kariérové poradce. Prostor bude věnovaný též výměně zkušeností a síťování.


Začínáme v sobotu v 9:45 a končíme v neděli kolem oběda (nejpozději ve 14:00).
Účast pro členy SKPKR je v hodnotě 35 €/ pro nečleny 60 €. Na místě bude potřeba uhradit si ubytování a stravu v ceně přibližně 40€.

Hlavním bodem programu (v sobotu) bude workshop s Vladom Hambálkom z Coaching Plus, který má několikaleté zkušenosti s vedením workshopů pro poradce (v rámci školského a sociálního systému), dále pro neziskový a soukromý sektor. Workshop bude věnovaný tématu „Práce s motivací a změnou (nejenom v kariérovém poradenství)“.

Kromě tohoto workshopu se můžete na Letní škole těšit na následující tématické bloky:
•       Workshop Ochutnávka a ukázka z mentoringových modulů vytvořených v rámci mezinárodního projektu Kvalita v kariérovém poradenství (A. Csirke, A. Müllerová, ČR; T. Šprlák, SR): Výběr nejzajímavějších a nejpotřebnějších témat na rozvoj kvality v KP, podpora reflexivity a rozvoje poradců
•       Workshop Psychohygiena a prevencia syndrómu vyhorenia u kariérových poradcov (P. Csóri, SR): Podporujeme druhých na ich ceste, ale ako sa starať sami o seba?
•       Workshop Postmoderné prístupy v kariérovom poradenstve a ochutnávka prístupu M. L. Savickasa (L. Martinkovičová, SR): Aké sú trendy v kariérovom poradenstve, prečo je dôležité pracovať s príbehmi klienta? Vyskúšame si aktivity nápomocné pri „kariérotvorení“.
•       Workshop Využití sociálních sítí v kariérovém poradenství (L. Václavková, ČR): Využití sociálních sítí pro vzdělávání, osobní a kariérový rozvoj, hledání práce či rozjezd vlastního podnikání.
•       Skupinová supervize konkrétních případů z vaší praxe (E. Uhríková, SR) – připravte si své náročné a zároveň zajímavé kazuistiky.
•       Diskuse Quo Vadis kariérové poradenství?
•       Sdílení zkušeností, zážitků a inspirací, poznávání se v příjemném prostředí
V případě zájmu si rezervujte místo zde: http://tiny.cc/ng4b5y

Pro více informací kontaktujte sdruzenikp@gmail.com.

Těšíme se na společné chvíle!